De eerste stap naar een gezonde huid.
Je wil je huid goed verzorgen, maar weet niet goed waar je moet beginnen? Dat begrijpen we helemaal. Er is dan ook een overvloed aan behandelingen en producten beschikbaar. Bij Beautique helpen we je graag met je reis naar een gezonde huid. Dit doen we door te luisteren naar jouw wensen en kijken we wat jouw huid nodig heeft.

Wat mag je verwachten?
Kom je voor de eerste keer naar Beautique? Dan starten we met een huidanalyse met advies. Door een intakegesprek krijgen we een beeld van je huidige verzorgingsroutine en van eventuele huidproblemen. Daarna gaan we een foto nemen met ons LightSkin huidanalysetoestel om dieper in de huid te kunnen kijken. Aan de hand van deze informatie stellen we samen met jou een huidadvies op maat op om jouw huid in topconditie te brengen. We houden bij het opstellen van het advies rekening met je budget en manieren om je verzorgingsroutine te optimaliseren. Dit zowel thuis als in ons salon.

Je kan een intakegesprek samen de LightSkin en het advies apart boeken. Maar omdat we je graag helpen naar een gezonde huid, raden we een eerste kennismakingsverzorging aan. Bij deze verzorging gaan we na het intakegesprek en de analyse onmiddellijk aan de slag met een eerste aan jouw huid aangepaste verzorging.

Intakegesprek + LightSkin + Advies: Gratis
Duur: 30 min

Eerst Kennismakingsverzorging: €100
Duur: 120 min