Bij Beautique werken we met hoogstaande en kwalitatieve merken.Voor onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen kozen we voor het Belgische merk ‘Clephar’. Clephar is het enige Belgische laboratorium voor dermatocosmetica. De familie Cleeren richtte Clephar op in hun apotheek in Sint-Truiden. Ze ontwikkelde een lijn verzorgingsproducten vanuit de overtuiging dat een goede persoonlijke huidanalyse de basis vormt voor huidverbetering. Deze lijn was bedoeld voor klanten van de apotheek. Dit bleek al snel een succes.

In de daarop volgende jaren werd de productlijn uitgebreid. Ze zijn begonnen als cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten en zijn uitgegroeid tot een volwaardig huidverbeterend merk, gericht op professionele schoonheidsinstituten en huidspecialisten.

Het laboratorium Clephar is steeds op zoek naar de nieuwste, meest performante werkstoffen en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden. De innovaties van Clephar staan bekend om hun sterk huidverbeterende werking, hun delicate textuur en verzorgende comfort.


 

Scin Architect wordt net zoals Clephar ontwikkeld door het Belgische CSS Cosmetics. Met Scin Architect gaan ze nog een stap verder in huidverbetering. Het is een innovatieve collectie producten die je huid op natuurlijke en uiterst doeltreffende wijze van binnenuit gaan verbeteren.

Voor de verzorgingen in het salon combineren we Scin Architect met het veelzijdige apparaat Q-Pro (aka Julia). Door het apparaat zijn er ontzettend veel mogelijkheden van specifieke en uiterst efficiënte combinatiemogelijkheden.

Het perfect duo, zo noem ik de combinatie Scin Architect en Julia wel eens. Met deze 2 is een perfecte balans bereikt tussen invasieve technieken en huidvriendelijke en barrièresparende verzorgingen. Zo bereiken we snel zichtbare resultaten zonder de huid te beschadigen of uit te putten door te vaak een herstelproces te forceren. De huid verbetert zichtbaar en wordt steeds meer versterkt.


 

Jij houdt van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus?  Dan past de minerale make-up van  i.am.klean perfect bij jouw lifestyle! 

 

De naam i.am.klean zegt het zelf. Zuiver, puur, natuurlijk en gezond, met een vleugje zelfvertrouwen en luxe. Inderdaad luxe… dat straalt  i.am.klean  ook uit.  Op die manier wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar.

De samenstelling van de producten van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze make-up uiterst gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt van i.am.klean. Want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

De make-up wordt niet getest op dieren en de basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.

i.am.klean werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo en is het zusje van Cent Pur Cent.


ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit. ProNails is een Belgisch bedrijf dat staat voor klasse, innovatie, creativiteit, vreugde en betrouwbaarheid. Men doet alles in stijl. Elegantie op elk moment en bij elke gelegenheid. Ze zijn steeds op zoek naar vernieuwing op het gebied van nagelverzorging. Ze lanceren trends en creëren visueel vernieuwende producten. Ze bieden ondersteuning en producten van hoge kwaliteit die ten allen tijde betrouwbaar zijn.