Graag wil ik me even aan je voorstellen.

Ik ben Sofie Timmers, 32 jaar, allround schoonheidsspecialiste. Mijn salon is gevestigd aan de Onze Lieve Vrouwstraat 11 in Pelt (Neerpelt).

Na het behalen van mijn professionele bachelor hotelmanagement ben ik in 2012 gaan doen wat ik al vanaf mijn pubertijd wilde doen. Ik ben de opleiding schoonheidsspecialiste aan het CVO in Mol gaan volgen. Hier werd ik me bewust dat dit is wat ik echt wilde doen. Na mijn opleiding ben ik in een sauna & wellnesscomplex aan de slag gegaan.

In 2014 ben ik dan gestart met mijn eigen salon en heb ik dit ongeveer 2 jaar gecombineerd met mijn job in de wellness. In februari 2022 heb ik de sprong gewaagd om volledig voor mijn passie te gaan en over te gaan naar hoofdberoep.

Omdat ik graag mensen laat stralen en hen zelfzeker laten voelen ben ik in september 2017 gestart met de Allround opleiding Make-upartist bij Blush Academy.

Up-to-date blijven in de schoonheidsbranche is zeer belangrijk. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen bij mijn vaste leveranciers, maar ook opleidingen over het ondernemen vind ik een must.

Bij Beautique richt ik me op jou. Jij moet je goed voelen bij wat je doet en wilt. Daarom neem ik graag alle tijd voor jou tijdens de behandeling. Je kan bij Beautique terecht voor ontspannende & huidverbeterende gelaatsverzorgingen, gespecialiseerde pedicure, make-up & hairstyling en workshops.

Beautique is ook aangesloten bij de Belgische Beauty Federatie vzw. Dit wil zeggen dat ik door hen erkend wordt als schoonheidsspecialiste.

Kijk rustig verder op mijn website of er een behandeling is die bij jou past, schrijf je in op onze nieuwbrief en misschien mag ik je binnenkort verwelkomen.

Sofie Timmers